Kniha návštěv

144 komentářů u „Kniha návštěv“

  1. Zdravím moc autory a děkuji!!! měl bych pár dotazů:
    -jak je možný, že při zavařování syrového masa se musí tak úzkostlivě dbát na likvidaci botulotoxinu, tzn. dlouho a pořádně vařit. U uzenin nic takovýho nehrozí? Tam se udí při mnohem nižších teplotách, pravda, zase déle ve srovnání se zavařováním.
    -bylo by možné někdy zpracovat tabulku s použitím jednotlivých koření? U receptů tam obvykle něco najdeme, ale trošku bych uvítal nějaký výcuc, třeba ze stránek profikoreni.cz, tam mají daleko širší záběr. Klidně se omezit jenom na vepřový….

    Odpovědět
    • U vepřovek se doporučuje vařit dvě hodiny a druhej den ještě hodinu.Já nakrájím maso na kostky, v míse promíchám se solí a kmínem,nacpu do klasickejch sklenic,třeba od okurek nebo kysanýho zelí a vařím tři hodiny jedním vrzem.Dělal jsem několikrát a pořád žiju.:-)

      Odpovědět

Napsat komentář