Jak správně naložit maso na uzení ?

0
Místo soli nebo její směsi můžete pro nasolení masa použít také tekutý lák. Toho budete potřebovat asi 5 l na 10 kg...

0
Samostatnou kapitolou v domácím uzení masa jsou uzeniny. Vždy jde o směs rozmělněného masa, pojiva, soli a koření, která se vkládá do umělého...

Udit můžeme nejen vepřové ….

0
Přestože ve většině domácích udíren zastupuje bez debaty hlavní roli vepřové maso, občas přijde řeč i na jiné masové pochoutky, které lze...

Příprava masa na uzení

0
Na začátku tohoto článku se budeme trochu opakovat, ale jak se říká, opakování je matka moudrosti. A v tomto případě to opravdu nebude...

Uzení studeným, teplým a horkým kouřem

0
Asi vás nepřekvapí, že udit maso či jiné potraviny můžete při různých teplotách. Víte ale, že každý typ uzení, ať už studeným,...

0
Dnešní doba je typická tím, že je v obchodě možné sehnat téměř cokoliv a kdykoliv. Dostali jste v pondělí odpoledne chuť na...

Jaké dřevo do udírny?

0
Ať už si brousíte zuby na maso, ryby nebo sýry, něčím pod nimi budete muset zatopit. A jak zjistíte, co je k tomu...

Vybavení zahradních udíren

0
Na trhu dnes existuje spousta možností, jak si udírnu buď pořídit jako komplet, nebo si dovybavit udírnu vlastní konstrukce. najdete celou řadu...

Teploměr do udírny

0
Při uzení masa byste se jen těžko dobrali k dobrému výsledku bez pořádného teploměru. Elektrické udírny mají teploměry zabudované a samy vám hlásí i...

Typy zahradních udíren

0
Možná vás to překvapí, ale v dnešní době už pojem udírna neznamená jen velké zděné monstrum, které zabírá spoustu místa na zahradě....
4,837FanoušciTo se mi líbí

Mohlo by vás zajímat