Dříve se při domácí zabijačce prakticky všechno maso nějak upravovalo – udilo, nákladalo nebo zpracovávalo do klobás, jitrnic nebo jiných zabijačkových dobrot. Pak přišel vynález mrazáku a situace se změnila o 180 stupňů. Vepřové maso už nebylo třeba rychle zpracovat aby se nezkazilo – stačilo jej očistit, naporcovat a dát do mrazáku. Domácí vepřové tedy máte po ruce celý rok a recepty na vepřové maso ? Těch budou tisíce ….
- Vepřový guláš z plecka
- Poctivý domácí guláš
- Vepřové na houbách
- Vepřové v mrkvi
- Kapusta dušená s vepřovým masem
- Vepřová játra jako minutka
- Čína z vepřového masa – nejlepší recept
- Vepřová krkovice – nejlepší recept – pěkně postaru
- Domácí paštika ve skleničkách
- Vepřový guláš
- Karbanátky z mletého masa
- Nejlepší pečené vepřové koleno
- Vepřové ve vlastní šťávě
- Sekaná od babičky
- Roštěná z vepřového masa
- Vepřové na žampionech
- Katův šleh – nejlepší recept